Hoppa direkt till innehåll
Kvartersevent_5_30

Kvartersevent i Hallonbergen centrum

2023-04-28
Vi är ute i Sundbyberg igen! Tre år av paus på grund av pandemi som lett till inställda event är nu passé och vi är redo för nya möten med er Sundbybergare. Först ut på tur har vi Bim och Emmanuel.
Det spontana mötet
Eftermiddagen tillbringas i Hallonbergen centrum med Bim och Emmanuel i spetsen för att tala med förbipasserande om vad vi på Sundbybergs Stadsnät erbjuder dig. Kvarterseventet är vårt lokala informativa event som är till för dig som Sundbybergare där du har möjlighet att ställa frågor om bland annat uppkoppling och bredband.
Vi står mitt i centrum och möts av kollektivtrafikanter som är på väg hem från jobb och skola. Bim och Emmanuel står ivrigt och väntar på nästa person de ska få tala med. 
— Jag inser verkligen hur mycket jag har saknat att träffa Sundbybergare och få hålla det spontana samtalet med dem, säger Emmanuel och skiner upp i ett leende efter det första samtalet. Ett gäng skolungdomar går förbi och frågar om det finns gratis godis, och får tyvärr ett “nej” som svar. Däremot erbjuder vi Sundbybergs bästa uppkoppling!
Vi finns för dig
Med fri konkurrens mellan tjänsteleverantörer kommer en stor valfrihet för dig som Sundbybergare och vi vill få med dig på tåget i och med att vi kopplar upp Förvaltarens fastigheter.
— Syftet med att vi står här är att berätta för de som bor i Hallonbergen att de har en uppkoppling till Sundbybergs Stadsnät tack vare att vi är uppkopplade hos Förvaltarens fastigheter. Invånarna har en stor valfrihet i valet av leverantör och tjänst, säger Bim som samtidigt fångar upp en passerande lokalbo.
Fysiska mötet - viktiga mötet
Kvarterseventet ska hållas några fler gånger i år på olika platser i Sundbyberg. Vi på Sundbybergs Stadsnät tror på det fysiska mötet med er och vill i så stor mån som möjligt finnas där för er. Kvarterseventet uppmuntrar till frågor och funderingar där du får hjälp av våra experter på plats. Stjärnorna från affärsservice tillhandahåller dig all information du behöver och ser till att du är uppkopplad till vad vi anser är det bästa nätet.
Nästa kvartersevent hålls inom snar framtid och mer information om exakt datum och plats publiceras löpande i våra sociala medier. Håll utkik på Instagram och Facebook för att hålla dig på tråden.