Hoppa direkt till innehåll
BRF_Fyrtornet-6-crop

Full aktivitet hos BRF Fyrtornet

2022-11-10
Inför installationen av ett nytt passersystem ska bostadsrättsföreningen Fyrtornet byta ut alla brickor till inpasseringssystemet. Det är dags för moderna porttelefoner och krypterade brickor. Det är Sundbybergs Stadsnät som hjälper föreningen med ett nytt system som levereras av säkerhetsföretaget Great Security.
Gunnel Edin, suppleant
Gunnel Edin, som är suppleant i styrelsen hos BRF Fyrtornet, tycker att det känns tryggt med ett nytt system. ”Det är på tiden för oss att byta, det system vi har nu är gammalt och det är nog många brickor på vift”.
Det nya systemet lever upp till höga krav på säkerhet och kontroll, samtidigt som det underlättar vardagen för alla som bor i föreningen. Porttelefonen kopplas direkt till de boendes mobiltelefoner så att de boende slipper springa ner för att hämta sina besökare. Samtidigt kan föreningen vara trygg i att inga portkoder sprids för vinden och att inga obehöriga springer i föreningens trappor och korridorer.
Sundbybergs Stadsnät har varit på plats hos föreningen några dagar under några veckor för att dela ut de nya brickorna i god tid inför bytet. Den här servicen får alla stadsnätets kunder, det ingår i den relation som föreningen har med Sundbybergs Stadsnät. ”Det är ett bra samarbete med Stadsnätet, vi har också kul tillsammans”, avslutar Gunnel.