Hoppa direkt till innehåll

Nationaldagen 2023!

2023-06-09
Med nationaldagen bakom oss vill vi tacka för i år. Tillsammans med er sundbybergare såg vi till att ha så kul som möjligt i det varma sommarvädret. Dagen bjöd på roliga spel, vårt nya koncept IntelliHem och en massa go glass. Runtom oss hördes go livemusik och härliga tjut från våghalsarna på tivolit och med det var stämningen inte minst livad!
En hejdundrande nationaldag
Sverige 500 år! Det firade vi i tisdags och nationaldagen bjöd på härligt varmt väder, glass- och ballongutdelning, IntelliHem-snack och en massa sundbybergare. Som ett av Sveriges största arrangerade nationaldagsfiranden var det full rulle från starten på förmiddagen ända fram till kvällens sköna vindbris som en liten wrap-up för dagens festligheter. Med oss ombord hade vi hela Sundbybergs Stadsnät och vi kan med säkerhet säga att vi verkligen syntes och hördes. Med Micke och Bim i spetsen för Catch the light-spelen och en konstant glassutdelning hade vi er hos oss hela dagen, och det är vi tacksamma för.
Allt och lite till
På området fanns diverse föreningar, företag och intresseorganisationer belägna i Sundbyberg med utgångspunkt att synas och ha en härlig nationaldag. Med solen gassande mot Golfängarna, härliga vibbar både från scen-området och tivolit, sprids ett lugn en bit ifrån vårt tält. Tre personer från en lokal yogastudio står barfota på det varma gräset och bidrar med ett lugn mitt bland pulsen.
- Under dagar som denna får vi möjligheten att träffa personer som nödvändigtvis inte skulle tagit sig till oss, men som kanske skulle behöva en rofylld stund i vardagen, förklarar en av yogainstruktörerna. En central del av deras arbete är att uppmärksamma vikten av att kunna nå ett inre lugn, särskilt under dagar som nationaldagen i Sundbyberg.
Från tekniksnack till nostalgiska sommarlåtar
Nationaldagen i Sundbyberg bjuder på allt och lite till. Medan Piyer som är affärsansvarig står och pratar om vårt nylanserade koncept IntelliHem hörs nostalgiska sommarlåtar från scenen en bit bort vilket verkligen sätter tonen för sommarens ankomst. Med barnens sånger i den gassande solen bland glass- och sockervaddsätande sprids en känsla av gemenskap och kärlek i området. Alla är här av samma anledning – att ha kul och möta andra sundbybergare.
Vi på Sundbybergs Stadsnät lägger stor vikt i att våra ägare, ni sundbybergare, ska ha en trygg och smidig vardag. Med de olika tjänsterna som IntelliHem erbjuder kommer ditt hem vara fullt utrustat med diverse smarta lösningar precis utifrån dina behov, allt ifrån rörelsesensorer till larm.
Bra samarbete och glada miner
Projektledare och ansvarig för logistiken under nationaldagen uttrycker sina tankar och känslor angående dagens gång.
- Det bästa med idag är hur alla har samarbetat så bra och varit på så bra humör, säger Jonas Lovéus, marknads- och kommunikationschef på Sundbybergs Stadsnät. Under varma och intensiva dagar som nationaldagen krävs ett gott samarbete och inte minst är ni som besökte oss den främsta anledningen till en härlig och lyckad dag. Utan er finns vi inte! Nationaldagsfirandet bjöd därmed på allt ifrån teknik till härlig musik, intensiva åk och lugn yoga. Sundbyberg samlades och tillsammans gjorde vi nationaldagen till den bästa.