Hoppa direkt till innehåll
Headder

IntelliHem - Ett tryggare och bekvämare hem.

Beställ IntelliHemtjänsterna här!Precis som du kan köpa internet-, tv eller telefonitjänster genom Sundbybergs Stadsnät så erbjuder vi också ett urval av intelligenta tjänster för hemmet. Vi samlar dessa tjänster under kategorin IntelliHem.
Vi har alltid kopplat upp dig och ditt hem, nu är vi redo för nästa steg. Och det är mycket mer än bara internet och bredband. IntelliHem är en samling smarta tjänster som kan göra ditt hem tryggare och bekvämare. Vi samlar ett antal tjänsteleverantörer som tar fram paket som är anpassade för dig och dina behov. Vi håller koll på framtidens lösningar så att du slipper.

Ett bekvämt och tryggt hem

Ditt hem ska finnas till för dig. De intelligenta och trygga tjänsterna som finns inom IntelliHem kan säkerställa att alla köksapparater är avstängda när ingen är hemma, att hjälpa dig minska din energiförbrukning eller ge dig meddelanden på distans om att nära och kära har kommit hem tryggt.
Med IntelliHem kan du få ett hem som automatiskt tänder lamporna när det skymmer eller om du behöver gå upp på natten. Ett hem som upptäcker och agerar på både rörelse, brand eller läckage. Det ger dig trygghet som kan rädda liv eller spara dig stora pengar genom att förebygga onödiga skador eller inbrott.

Säkra tjänster

Tjänsterna inom IntelliHem är säkra. Eftersom de har en egen anslutning som går vid sidan av internet behöver du inte oroa dig för att obehöriga kan kontrollera ditt hem eller din data. Vi ger dig lösningarna så att du själv kan automatisera och övervaka ditt hem på ett tryggt sätt.

Framtaget för dig

Med IntelliHem kan du välja olika kompletta lösningar för små eller stora hem. Om du vill ha fler funktioner i ditt smarta hem så är det möjligt att bygga ett eget paket. Tekniken bygger på olika sensorer och enheter som samarbetar på ett smart sätt, mer än så behöver du inte veta om du inte vill. Vi hjälper dig att komma i gång så att tjänsterna är helt skräddarsydda för ditt hem och dina behov. Sedan är det upp till dig hur mycket du själv vill kontrollera och följa utrustningen. Allt går att styra med din telefon oavsett om du är hemma eller på distans.
Med IntelliHem får du alltid kostnadsfri rådgivning, installation och lokal support.

För beställning, demonstration eller frågor!

Kontakta oss på 08-706 91 35 eller via e-post på info@sundbybergsstadsnat.se
Eller anmäl ditt intresse med nedanstående formulär så kontaktar vi dig.
Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att Sundbybergs Stadsnät sparar mina uppgifter.
Klicka här för att läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter.]