Hoppa direkt till innehåll

Vill du ha ett snabbt öppet Stadsnät i din lägenhet?

Ett öppet fibernät är framtiden med obegränsade prestanda. Även om din fastighetsägare inte har insett det så kan du vara med och påverka. Bor du i en hyresrätt hos en privat fastighetsägare, rekommenderar vi att du gör en intresseanmälan här på webben.
Om många hyregäster i din fastighet visar intresse kan det vara signalen som får fastighetsägare att besluta om att ansluta sig till Stadsnätet.
Till höger hittar du färdiga intresseanmälningar och listor med kort information om Sundbybergs Stadsnät. Ladda hem och skriv ut önskat material och skriv under med ditt namn. Välj själv hur du vill få med dig dina grannar, kanske lägga information och intresseanmälan i brevlådorna eller sätta upp en kortare information med intresselista i trappuppgången.
När du tycker att du har fått in tillräckligt många intresseanmälningar, lämnar du över anmälningarna och listan till din hyresvärd. Intresseanmälningarna är inte bindande.
Är du nyinflyttad?
För att internet, tv och telefoni ska fungera när du flyttar in i din nya lägenhet är det bra om du beställer dina tjänster i god tid. Från det att du har beställt en tjänst tills dess att du kan använda den kan det ta upp till 10 dagar, även om det ofta går snabbare än så. Vill du flytta med ditt gamla telefonnummer tar det ytterligare några dagar.
Under Tjänsteguiden hittar du utbud och priser från våra tjänsteleverantörer. När du bestämt vilken eller vilka du vill teckna avtal med kontaktar du den aktuella tjänsteleverantören.
Obs! Detta gäller inte om du bor i Förvaltarens lägenheter - Läs mer här.