Hoppa direkt till innehåll

Vilken internethastighet passar dina behov?

2021-05-03
I bredbandsvärlden slänger vi oss med begrepp såsom 100/100 Mbit/s eller 1000/1000 Mbit/s. Ju högre siffra desto mer information kan du ta emot och skicka via din internettjänst. Fler kan vara uppkopplade samtidigt och fler kan samtidigt göra fler krävande aktiviteter såsom att streama filmer eller spela online spel.
Men behöver alla verkligen den allra snabbaste uppkopplingen eller räcker en billigare lösning som är bättre anpassad för just dina behov?
Låt oss ta dig på en resa genom bredbandshastigheternas förlovade land för att hitta lösningen som är precis rätt för dig. Är du Bredbandsslukaren, Hemmajobbaren, Medelanvändaren eller kanske Surfaren?

500/500 upp till 1000/1000 Mbit/s för Bredbandsslukaren

För det kräsna större hushållet där hela familjen vill vara uppkopplade samtidigt och titta på filmer eller spela online-spel. Bredbandslukaren har ett hem med många enheter och uppkopplade system, där är bara det bästa är gott nog!
250/250 Mbit/s för Hemmajobbaren
För hemmajobbaren som skickar och tar emot stora filer eller som är uppkopplad i videokonferenser hela dagarna. Detta är även lösningen för den uppkopplade familjen där alla vill kunna vara uppkopplade samtidigt utan problem eller laggning. Lite allt för alla helt enkelt!

100/100 Mbit/s för Medelanvändaren

Den vanligaste hastigheten i Sverige och en gyllene medelväg som gott och väl täcker behoven för en normalfamilj. Eller varför inte enmanshushållet som ställer lite högre krav på sitt internetanvändande?

10/10 Mbit/s för Surfaren

En låg hastighet men om du tittar på vanlig TV och använder internet mest för att skicka e-post, surfa och kolla sociala medier, då är detta hastigheten för dig. Men när Surfaren vill börja titta på film eller spela spel online, då är det dags att skruva upp hastigheten!