Hoppa direkt till innehåll

Stadsnät för företag

Stadsnät finns till för så väl stora som små företag och erbjuder allt från enklare tjänster till avancerade kommunikationslösningar.
Med en fiberanslutning till Sundbybergs Stadsnät får ditt företag tillgång till flertalet tjänsteleverantörer och ett stort urval av tjänster. Snabbare internet, server- och driftstjänster, backup, lagring, hemarbete, VPN-lösningar, telefoni med växelfunktioner, tv, larm och säkerhet med mera. I stadsnätet väljer du själv vilka leverantörer du vill samarbeta med och du kan byta när du vill.
Affärsmöjligheter
Via stadsnätet kan du också utveckla dina egna affärsmöjligheter, kanske har du en tjänst du vill leverera? Kontakta oss om du är intresserad av att hyra svartfiber eller om du vill ha egen kapacitet.
Är du fastighetsägare?
Om du äger fastigheten som företaget drivs i gör du bara en intresseanmälan via länken till höger, så hör vi av oss och berättar mer. Du kan även läsa mer om hur en stadsnätsanslutning går till under Fastighetsägare i menyn.
Hyr du lokal?
Om du hyr dina lokaler bör du kontakta din fastighetsägare för att se till att fastigheten ansluts. Du kan även göra en intresseanmälan i länken till höger.
Är din lokal redan ansluten?
Om din lokal redan är ansluten till stadsnätet är det bara att beställa tjänst i länken till höger.