Hoppa direkt till innehåll

Tänk om dina kunder inte nöjer sig med bara internet... hjälp!

Som byggherre vet du hur viktigt det är att tänka på kundens önskemål. Idag är det lika självklart att det ska finnas bredbandsuppkoppling som att det ska finnas vatten i kranen och el i vägguttaget. Men tänk om dina kunder efterfrågar mer än bara internet?
Digitala fastighetsrelaterade tjänster som gör boendet tryggare och förenklar vardagen för människor, oavsett skeden i livet, är morgondagens tjänster. Och de finns redan i stadsnätet. Allt kopplat till ett tryggt och säkert nät, med en hållbar, robust bredbandsuppkoppling. När din kund jämför alternativa boenden kan kommunikationslösningen vara avgörande.

Det är här vi på Sundbybergs Stadsnät kommer in

Genom oss får din kund tillgång till ett öppet fiberoptiskt nät, ett av de snabbaste och driftsäkraste näten i Sverige, förberett för digitaliseringens alla möjligheter. Med ett tjugotal tjänsteleverantörer finns det något i stadsnätet som passar alla, och din kund får full valfrihet mellan ca 250 tjänster. Konkurrensen mellan tjänsteleverantörerna ger bättre priser, kortare bindningstider och högre kvalitet.
Som den lokala fiber- och bredbandsoperatören finns vi nära till hands för att hjälpa dig eller din kund både på plats och över telefon. Vår Påplatsenservice innebär att vi är på plats vid inflyttning och hjälper till med information och installation efter kundens önskemål. Och nöjda kunder ger nöjda byggherrar!

Gör ett hållbart val

En anslutning till Sundbybergs Stadsnät skapar attraktiva bostäder och företagslokaler, redo att leverera fastighetsrelaterade tjänster, samt digitala tjänster inom bl.a. säkerhet, trygghet, vård och omsorg. Detta säkerställer att dina bostäder kommer att vara attraktiva en lång tid framöver - en hållbar investering som skapar ett enklare och tryggare liv för både din kund och för dig som byggherre.