Hoppa direkt till innehåll

Stadsnät för bostadsrätter och samfälligheter

Stadsnät handlar inte bara om snabbare internet och lägre priser, utan också om de boendes valfrihet. Med stadsnätet kan var och en själv välja sina bredbandstjänster. Stadsnätet erbjuder full valfrihet av bland annat internet, tv och telefoni med många konkurrerande leverantörer som erbjuder ca 250 olika tjänster.
Fiberanslutning för bostadsrätts- och samfällighetsförening
Bor du i en bostadsrättsförening eller i en samfällighetsförening är det föreningens styrelse som för diskussionen om fiberanslutning med Sundbybergs Stadsnät. Som medlem i föreningen kan du påverka och lyfta frågan till styrelsen.
Intresseanmälan från föreningen
Är du styrelsens kontaktperson i frågan kan du göra en intresseanmälan från föreningen här > Vi kontaktar dig då för ett personligt möte och en besiktning av förutsättningarna. Därefter får du ett avtalsförslag och beslutsunderlag för fortsatt diskussion.
Intresseanmälan från boende
Som boende i föreningen kan du påverka din styrelse. Gör en intresseanmälan från boende här > och uppmana dina grannar att göra det samma. När tillräckligt många gjort det kontaktar vi styrelsen och berättar om intresset som finns inom föreningen.
Du anmäler ditt intresse här på webben. Vi tar emot anmälningar från alla bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och samfälligheter i Sundbyberg.
Är din bostad redan ansluten?
Bor du i en fastighet som redan är ansluten till stadsnätet kan du beställa bredbandstjänster redan idag. Följ länken välj tjänst i högerspalten.